9 Ekim 2010 Cumartesi

Kozmetikmarkalar & Jasmin Kampanyası


2010 yılından beri faliyet gösteren Kozmetikmarkalar.com
2010 yılında sağlık ve güzellik sektörüne hızlı bir giriş yapmış 
ve kısa sürede internet üzerinde aranan bir firma haline gelmiştir.

Her zaman dürüstlük ve müşterilerine saygı ilkesini kendine amaç edinenKozmetikmarkalar.com geniş ürün yelpazesi, 
müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusundaki becerileri ile 
sağlık ve güzellik sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir.

Kozmetikmarkalar.com sizleri ürün fiyatları, güncel kampanyalar ve markalar hakkında sağlıklı bilgilendirmek ve bunları siz değerli müşterilerimize doğru bir şekilde yansıtabilmek,
bol çeşit, fiyat avantajı, uygun ödeme koşulları ve iyi hizmet aracılığıyla 
ihtiyaçlarına kolay ulaşabilmelerini sağlamaktır. 

  


Firmamızın sizler için harika bir hediye var,aranızdan şanslı 1 kişi


Normal ve Karma ciltler için Nemlendirici
Yeni nesil su taşıyıcılarından olan hidrolipidler,cilt hücreleriyle mükemmel uyumları sayesinde epidermise kolayca nüfuz ederler.
Hidrolipidler HYDREANE'ın cildi thermal suyla buluşturmasını ve cildi nemlendirerek,cildin yatışmasını sağlarlar.Selenyum açısından zengin olan Thermal su,epidermise sürekl nüfuz ederek cildin hassasiyetinde
günden güne azalma ve ciltte uzun süreli bir konfor sağlar.

- Ferhalatıcı ve hızla emilen dokusu ile ciltte yatışma,yumuşaklık ve esneklik sağlar.
Siyah noktaya sebep olmaz.
- Dermatolojik olarak kontrol altında test edilmiştir.Parabensizdir.

Yakaladinyakaladin & Jasmin Kampanyası



YakaladinYakaladin.Com Aslında Kimdir? 
Dünyada profesyonelce yapılan bir e-ticaret şekli olan "one day one deal" yani her gün tek ürün modelini ülkemizde de sizlere profesyonel hizmet anlayışıyla sağlamayı amaç edindik. İddia ediyoruz kendi ithalatı veya imalatı olmayan sadece piyasadan parça parça mal toplayan 3-5 kişilik firmalar size  dünya standartında hizmet veremezler.

Her öğlen 12:00'de yeni ürünüyle sizleri bekliyor.
Bizim seçtiğimiz satış modeli gereği her gün tek ürünü emsalsiz bir fiyata satıyoruz.Bu sayede bizim için o gün satılan ürün toptan satılmış gibi oluyor, aynı ürün binlerce adet satılıyor.Bu sayede toptancılara verdiğimiz fiyattan sizede satış yapıyoruz. Hatta birçok ürüne en düşük fiyat garantisi veriyoruz bu yüzden bizde gördüğünüz ürünün araştırmasını yapmanıza gerek kalmıyor çünkü sizin için her yeri araştırıyoruz ve piyasadan çok aşağılarda satıyoruz.

En Ucuz Fiyat Garantiniz Nasıl İşliyor?
En Ucuz fiyat garantisi verilmiş ürünlerde, alıcı aldığı ürünün daha ucuzunu bulup ispat etmesi durumunda aradaki ücret farkının 5 katı alıcının yakaladinyakaladin.com hesabına kredi olarak yüklenir. Bu fiyat mukayesesi Vergi mükellefi olarak resmi satış yapan firmaların ürünleri için geçerlidir. Açıkarttırma siteleri veya bireysel olarak internetten satış yapan kişilerin sattığı ürünler fiyat mukayesesinde kullanılamaz.




Hergün yeni bir ürünün inanılmaz fiyatlara satışa sunuldğu bu güzel siteden sizlerden 3 kişiye 28 parça makyaj seti hediyemiz....

Tresan & Jasmin Kampanyası


Merhaba arkadaşlar! 
TRESAN ile 2.ci kampanyamızın hedefi sizlere yeni çıkan ürünü tanıtmak.
Özellikle varis gibi şikayetleriniz varsa ve damar deformasyonlarının önlenmesini istiyorsanız bu ürünü sakın kaçırmayın ve ayrıyetten bu ürünü kazanmak istiyorsanız kampanyamıza katılın)
Bu değerli Kraeuterhof Ayak ve Bacak  Kremi ile  kan dolaşımını hızlandırıp,
yorgun ve ağırlaşmış bacak ve şişmiş ayaklara rahatlatıcı bir  etki  sağlayabilirsiniz.


Yorgun bacak ve ayaklarınıza  yeniden canlılık kazandıran yüksek kaliteli bir ayak ve bacak  kremidir. Kırmızı Asma  Yaprağı ve At  Kestanesi ekstresi  gibi çok etkili, doğal ve çok eski zamanlardan beri bilinen etken maddeleri sayesinde  yorgun bacakların bakımını ve damarların korunmasını sağlamaya yardımcı olur.Kırmızı Asma Yaprağının ekstresinde bulunan Flavanoid maddesi ve At Kestanesi ekstresinde bulunan Escin ; ağrılı, yorgun, şişkin bacaklar ve varis gibi şikayetlerinin azaltılmasına ve damar deformasyonlarının önlenmesine yardımcı olur.Yeterince spor yapamamak,sağlıksız beslenme,devamlı oturmak veya sürekli ayakta durmak ,sigara içmek,bütün vücudun yükünü taşıyan ayak ve  bacaklarda ,özellikle bayanlarda dolaşımla ilgili sıkıntılar yaratmaktadır.Oluşan damar deformasyonları,ileriye dönük olabilecek varis oluşumlarının habercisidir.Varisler ancak cerrahi müdahale ile giderilebilir,ama varis oluşmasını önleyecek tedbirler alınabilir.Krauterhof Kırmızı Asma yaprağı kreminde bulunan Asma yaprağı  ve At kestanesi ekstresi,damar çeperlerini koruyarak oluşabilecek varislerin önlenmesine yardımcı olur.  


Kampanyaya katılacakların yerine getirmesini istediğimiz şartlar;

http://firsatkosesi.blogspot.com/2010/09/tresan-jasmin-kampanyas.html