21 Mayıs 2010 Cuma

gülinden royal savun kampanyası

http://gulininpenceresi.blogspot.com/2010/05/royal-savonla-supriz-kampanyam.html
misler gibi kokalım buyrun
ROYAL SAVON'LA SÜRPRİZ KAMPANYAM..
ROYAL SAVON sabunlarını farklı bir blogtan hediye olarak kazandım ve deyim yerindeyse bayıldım,bende kendileriyle mis kokulu bir kampanya yapmak istedim onlarda kabul ettiler..ilgi ve alakalarına teşekkürü borç bilirim..Aslında birçok blogda kampanyası olduğundan oldukça bilinen bir firma oldu ROYAL SAVON ama ben yinede kısaca bahsetmek isterim..
ROYAL SAVON %100 doğal sabun ve aromaterapik mum,çeşitli banyo aksesuarları ürünlerini bünyesinde bulunduran bir kuruluştur..50 yıllık tecrübelerini ROYAL SAVON firmasının TÜRKİYE temsilciliğini alarak geliştiren GMF DIŞ TİCARET,farklı ürün çeşitleriylede sektöründe öncü olmaya aday..

Yukarıda resimleri bulunan mis kokulu ve aromaterapik özellikli doğal sabunlarımızdan
2 kişiye 2'li paket hediye edeceğiz..
tabi ki şartlarımız var
öncelikle blogumu izlemeye almanız
ROYAL SAVON FACEBOOK GRUBUNA KATILMANIZ
blogunuz varsa görsel paylaşarak duyurmanız
ve
duyurduğunuz link ve ad-soyadınızla yorum paylaşmanız
blogunuz yoksa FACEBOOK GRUBUNDA kampanyayı paylaşmanız ve linkini
ad-soyadınız ile yorum olarak burda belirtmeniz gerek..
kampanyamız 15 gün sürecek
kazanan 31 mayıs günü belirlenecek..
bu mis kokulu güzel sabunları daha iyi tanımak için burdan
www.royalsavon.com
herkese bol şans..

cicikanın dünyasından nike kisd hediyeleri

BEBEGİNİZİCİN.COM'DAN Nike Kıds ürünlerinden hediyemiz varr:))
www.bebeginizicin.com Bu harika siteden sizlere ciciler getirdik... Birçok markanın ürünlerini bize sunan bu güvenilir firmadan sizlere hediyelerimiz var.... NIKE KIDS Giyim ürünlerinden aşağıda size sunacağımız ürünlerden beğendiğiniz bir tanesini kazanabileceksiniz... 2 KİŞİYE HEDİYE VERECEĞİZ... Bize bu imkanı sunan www.bebeginizicin.com dan Tahsin Bey'e çok teşekkürler... GELELİM HEDİYELERİMİZE ; http://www.bebeginizicin.com/Little-Boys-Petite-Garson-364890-703,PR-1017.html http://www.bebeginizicin.com/Little-Boys-Petite-Garson-36489-622,PR-1026.html strong>http://www.bebeginizicin.com/Little-Boys-Petite-Garson-378395-063,PR-1031.html http://www.bebeginizicin.com/Little-Girls-Petite-Fille-385886,PR-1022.html http://www.bebeginizicin.com/Little-Girls-Petite-Fille-385886,PR-1028.html http://www.bebeginizicin.com/Little-Girls-Petite-Fille-385886,PR-1020.html BU GÜZEL ÜRÜNLERDEN 2 KİŞİYE İSTEDİĞİ ÜRÜNDEN BİR TANESİNİ VERECEĞİZ MELEKLERİMİZİ SEVİNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ KATILIM ŞARTLARINI YERİNE GETİRMELİYİZ İLK ÖNCE BOL BOL ŞANS CANLARIM.... KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI: 1- Blogumun izleyicisi olmanız 2- http://www.bebeginizicin.com/index.php?do=members/signup Siteye üye olmanız ve üye ismini buradaki yorumda belirtmeniz 3- http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=349858525677 bebeğinizicin grubuna katılmanız ve arkadaşlarınıza önermeniz 4- BLogunuzda veya facebook hesabınızda kampanyadan bahsedip linkini buradaki yorumda belirtmeniz 5- Adsız kişiler ad soyad belirtip mail bıraksınlar ki ulaşabilmem kolay olsun... KAMPANYAMIZ 26 MAYIS 00.00 A KADAR DEVAM EDECEK OLUP ÇEKİLİŞİ FİRMA DÜZENLEYECEKTİR.. Kargo ücreti firmaya aittir.

20 Mayıs 2010 Perşembe

masum kedinin tanaçan kozmetik kampanyası

01 Mayıs 2010 Cumartesi

Tanaçan Kozmetik Kampanyam
Öncelikle Firmamızı Tanıyalım :)Tanaçan Kozmetik Kimdir ?Tanaçan turizm ve kozmetik a.ş adı altında 1984 yılında kurulan şirketimiz çeyrek asırı aşkın bir süredir sektörümüze hizmet vermektedir.Üründe kaliteyi,serviste güveninirliği ve eğitimde en üst seviyeyi önemseyen tüm kuaför,güzellik salonları,spa,maikür-pedikür-ağda salonlarının vazgeçilmez ihtiyaçları olan sir ağda parafin,makyaj,manikür pedikür,hyjien ve tek kullanımlık ürün ihtiyaçlarını en güvenilir ve kaliteli ürünlerle karşılamak şirketimizin ilkesi haline gelmiştir.Tanaçan kozmetik çalışanları ürün satış öncesi ve sonrası hizmetleri,güçlü ve güvenilir bayilik ve ürün dağıtım ağı,en son teknolojilerle verilen eğitimleri,sağlık bakanlığı onaylı ürünleri,sanayi bakanlığı onaylıcihaz teknik servis danışmanlık ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.Ürün,servis,eğitim kalitesinden ödün vermeden sektörün tüm ihtiyaçlarınıda en kaliteli ürünlerle karşılamak,sektörel sorunlara birlikte yanıt vermek tanaçan kozmetik a.ş’nin öncelikli hedeflerindendir.Firmamızı tanıdık şimdi gelelim hediyemize :) 1 kişiye 38.99 TL değerinde Depilissima Profesyonel Ağda Seti 100 ml.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİDepilissima 100 ml kartuş ısıtıcı1 adet naturel kartuş1 adet 20 adetlik özel kesilmiş bez4 adet yağlı mendilŞık çantası ile yer kaplamaz ve kolay taşınmasını sağlar.Evet bu ürünü kazanmak için yapmak gerekenler:1-Bloga izleyici olmak ve kampanyayı facebookta veya blogta duyurmak(blogu olan arkadaşlar blogunda duyurursa sevinirim)2-http://www.kozmetiksite.com/default.aspx sitesine üye olmak ancak üye olurken müşteri temsilcisi kısmına MASUM İNCİLER yazmanız gerekmektedir.3-Tanaçan Kozmetik'i facebookta arkadaş olarak eklemek.,4-Siteye üye olduğunuz ad soyad ile birlikte duyuru linklerinizi yorum olarak bırakmak.İşte bu kadar :) Kampanya 20 Mayıs gecesi 00.00 da sona erecektir. Siteyi takibe alalım. Zaman zaman % 15 indirim yapılıyormuş benden söylemesi :) Herkese bol şanslar...

4 Mayıs 2010 Salı

venüsgerin çikolata kampanyası

Size yepyeni bir kampanya daha getirdim :))Bu sefer ki kampanyamız çok tatlı ,hepimizin hastası olduğumuz ,yemekten bir türlü bıkmadığımız Çikolatalar...Ama bu çikolatalar çok özel ve çok farklı.Hem tadıyla hem de görüntüsüyle herkesi kendine hayran bırakacak.Anneleremize onlar kadar tatlı bir hediye mi vermek istiyorsunuz.İşte size çok güzel bir fırsat.Harika tadı ile mideleri,harika dizaynı ile de evlerimizi şenlendirecek olan bu özel kutusunda harika çikolatalara aranızdan 3 kişi sahip olacak.Peki nasıl ?Zaten artık şartları hepimiz biliyoruz.;- http://www.cikolatasepeti.com/ 'a üye olmanız-Bu kampanyayı face hesabınızda ya da bloğunuzda duyurmanız ve bu Post'un altına duyuru linkinizle birlikte isim soyisim, mail adresi, ekleyerek yorum bırakmanız.Sizin için çok güzel 3 model seçtim.Bakalım bu güzel çikolata dolu kutulara kimler sahip olacakHAdi içinizdeki çikolata aşkını dışarı çıkarın :) Kampanyamız 2 Mayıs tarihinde başlayıp 8 Mayıs tarihinde sona erecektir.Hepinize bol şans diliyorum...Kalpli Kutu (44,90 TL)Kırmızı Kalpli kutu içerisinde nefis special çikolata ve draje.http://www.cikolatasepeti.com/UrunDetay/Kalpli-Kutu---2/427/&r=kategori&i=61

3 Mayıs 2010 Pazartesi

adavapurundan yeni kampanya

http://kampanyatakipcileriyiz.blogspot.com/2010/04/cantanzburadacomdan-anneler-gunu.html
İşte size anneme ne hediye alacagım derdinden kurtaran bir kampanya www.cantanizburda.com aracılıgı ile bir izleyicime istedigi model çantalardan 1 (39.90tl olandan)adet hediye ediyoruz.Kampanyamız 1 ay sürecek ve belki de ilerleyen zamanlarda süprizlerimiz olacak sizlere biraz firmamızı tanıyalım,Cantanizburada.com, Bayan Çanta üzerine sanal mağazacılık konusunda faaliyet gösteren, bayan giyim&aksesuar üzerine 10 yıllık sektör tecrübesiyle Çanta sektöründe ilk online alışveriş kuruluşu olan bir E-ticaret markasıdır.Türkiye'nin çanta sektöründe uzmanlaşmış ilk sitelerinden biridir. Cantanizburada.com modayı ve trendleri takip ederek,en yeni modelleri müşterilerine sunmaktadır. Çanta konusunda uzmanlaşarak pazarda en çok tercih edilen firmalar arasında yer alma vizyonu doğrultusunda hızla ilerlemektedir.Cantanizburada.com'un amacı ziyaretçilerinin internet üzerinden rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Cantanizburada.com'da bütün dünyada geçerli olan en güvenli iletişim protokolü kullanılmaktadır.Cantanizburada.com bu ortamı sağlayabilmek için altyapısını en son teknoloji ile yapılandırmıştır. SSL Güvenlik protokolü sayesinde sitemize verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek bankaya gönderilir ve bu işlem sırasında bu bilgilere ulaşmak mümkün değildir.Birazda modelleri inceleyelim fikriniz olsun ama hepsi bu kadar degil sitesinde daha çok güzelleri var :)


Gelelim bu çantalardan kazanmak için yapmanız gerekenlere :1.İzleyicim olmalısınız blogunuzda kampanyamı duyurmalısınız.2.Siteye üye olmanız ve bir ürüne yorum yapmanız ve blogumda duyurunuzu yapmanız katıldıgınıza dair.Ad soyad bırakmayı unutmayın arkadaşlar sonra sizi bulmam zor oluyor.:)http://www.cantanizburada.com/gp/index.php?dispatch=profiles.add3-Facebook hesabınızdan hayran olmanızhttp://www.facebook.com/pages/CantanizBuradaCom/111133322231850?ref=tsKampanyamız 10 mayısta bitecektir. www.cantanizburada.com ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederim.

deli kızın hediyeleri

http://ecnesen.blogspot.com/2010/05/cekilis-baslasn.html
simdi gelelim sartlara:)1- izleyicim olmanız.2- cekilisi blogu'nuzda duyurmanız.3- duyuru linkiyle birlikte katılım yorumu yapmanız.blog sahibi olmayanlar da cekilise katılabilirler.mutlaka adlarını yazmak sartıyla!adsız yorumlar cekilise dahil olamayacak!!cekilis 8 mayıs saat 22:00'a kadar surecek.9 mayıs anneler gununde kazananı acıklayacaım.cekilisi butun cekilislerim de yaptıım gibi kameraya cekeeceeimdir:)anneler gunu cekilisi olduu icin kazananı annem belirleyecek:)herkese bol sans diliorum..
çok güzeller