28 Nisan 2010 Çarşamba

didemin yeni gümüş çorap kampanyası

http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/04/ayakkokusuna-coraptan-2-kisiye-5er-tane.html

Offf yazda geldi.Hadi açık konuşalım.Çoğumuzun başına bela değilmidir ayak kokusu.Yada ailemizde birinde varsa tüm aileyi isyan ettirir değilmi?.Valla ne yalan söyleyim babam artık bize hayatı zehir zindan etmiş durumda :)) Hani adamcağız kırılacak diye bişeyde diyemiyoruz.Babam işten gelince olay tamamdır :) Herkes hooop kendi odasına :PŞaka bi yana bu siteyi buldum pekte memnun oldum..Bi çorap üretmişlerki maşallah son teknoloji olmuş.Giy koku falan kalmasın.Olay budur işte çözüm.EEEE sitemizin size güzel hediyeleride var elbette.Nedir 2 KİŞİYE 5'ER ADET GÜMÜŞ ÇORAP HEDİYE EDİYORUZ nasıl faydalı bi kampanya değilmi.Şimdi bi bakalım neymiş bu gümüş çorap?http://www.ayakkokusunacorap.com/Gumus-Corabin-Faydalari Şimdide ne yaparızda bu çoraplardan kazanırız ona bakalım :) KAMPANYA KATILIM KOŞULLARIwww.ayakkokusunacorap.com sitesinin 'BİZE ULAŞIN' kısmından site hakkındaki görüşlerinizi veya önerilerinizi bildirmekBloğunuzda veya facebook hesabınızda kampanyamızın duyurusunu yapmakBloğumu izlemek Bloğu olmayanlarda kampanyaya katılabilirler KAMPANYAMIZ 15 MAYISTA SONA ERECEKTİR.İKİ KİŞİYE 5'ER ADET GÜMÜŞ ÇORAP HEDİYE EDLİECEKTİR.BOL ŞANSLAR

26 Nisan 2010 Pazartesi

http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/04/istanbul-hijyenden-bir-koli.html

http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/04/istanbul-hijyenden-bir-koli.html



İstanBuL Hijyenden Bir KoLi AntiBakteriYaL Köpük Sabun Hediye !!!

500 ml Köpük Dispenseri Lavabo, Tezgah üzerine koymak için üretilmiştir. -Bakterilere karşı %100'e yakın oranda etkili olduğu laboratuvar deneyleri ile kanıtlanmıştır. -Cildde herhangi bir alerjik etkiye veya tahrişe sebep olmadığı dermotolojik testlerle de ispatlanmıştır. -Antibakteriyel formülü ile vücutta oluşan bakterilere karşı etkin koruma sağlar. -Alkali ve sabun içermediği için ideal bir şampuan köpüğü özelliğindedir. -Ph değeri, sağlıklı ciltlerin Ph değeri gibi 5.5 olduğundan cildin doğal nem dengesini korur ve cildin yumuşak kalmasını sağlar. -İnce köpüğü sayesinde, cildin gözeneklerine inerek temizler. -İçeriğindeki nemlendirici ve yağlandırcılar cildi nemli ve yumuşak tutar. -İçeriğinde bulunan koruyucu aktif hammaddeler ürünün durduğu yerde, tortulanmasını, pis koku yapmasını ve bakteri üretmesini önler. KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI *www.istanbulhijyen.com sitesine üye olun*Bloğunuzda veya Facebook adresinizde kampanyamızın duyurusunu yayınlayın*Bloğunuz veya Facebook adresiniz yoksa diğer şartları yerine getirerek kampanyamıza katılabilirsiniz.*Buraya bırakacağınız yorumda site hakkındaki düşüncelerinizi,blogunuzda veya facebook adresinizde yayınladığınız kampanyamızın linkini belirtin*Bloğumu izlemeye alın BİR KOLİDE 12 TANE KÖPÜK SABUN BULUNMAKTADIR 500 ml'DİR.TOPLAMDA İKİ KİŞİYE YUKARIDA RESMİ BULUNAN ÜRÜNDEN 1 KOLİ(12 ADET) HEDİYE EDİLECEKTİR..KAMPANYAMIZ 15 MAYIS'TA SONA ERECEKTİR. CÖMERTLİKLERİNDEN DOLAYI 'İSTANBUL HİJYEN'E SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

9 Nisan 2010 Cuma

ROYAL SAVON'DAN MİS KOKAN HEDİYELER

Doğal el yapımı sabunlar,kozmetik ürünler,aksesuarlar ve mumlar.Bu sitedeki ürünlere gerçekten bayılacaksınız.Özellikle sabunlarına hayran kaldım diyebilirim. ŞİMDİ SIKI DURUN TAM 5 KİŞİYE 3 ADET SABUN HEDİYE EDİYORUZ!!!!!!
Evet toplamda 5 kişiye 3'er adet sabun hediye edilecektir.Kampanya şartlarımız;1- www.royalsavon.com sitesini ziyaret etmek2- Beğendiğiniz bir ürünü buraya yazacağınız yoruma eklemek3- Bloğunuz ve ya facebook hesabınızda kampanyamızdan bahsetmek4- Bloğumu izlemeye almak beni ve Royal Savon'u sevmek :))) Çok basit değilmi arkadaşlar....Kampanyamız 10 Nisanda Sonuçlanacak ve kazananlar 10 Nisan gecesi açıklanacaktır.Herkese bol şanslar.....
http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/03/royal-savondan-mis-kokan-hediyeler.html

8 Nisan 2010 Perşembe

koşun dalan ürünleri çok güzeller

http://sihirlisepetim.blogspot.com/2010/04/dalan-shoptan-dolive-set-hediye.html
Sitemizde Antibakteriyel Ürünler, Gliserinli Sabunlar, Bakım Sabunları,Bebek / Çocuk Sabunları,Toz ve Otel Sabun Çeşitleri, El ve Vücut Kremi,Traş Kremi ve Hediye Setleri Mevcuttur..
İşte Hediye Setimiz.. Set İçeriğimiz : İçinde 1 adet 400ml sıvı sabun, 1 adet 250ml el ve vucut kremi ve 1 adet zeytinyağlı dogal sabun bulunan ahsap set kutusudur. Zeytin desenli ipek kese ise kutuyla beraber hediyemizdir.Dalan Shop'un en güzel ürünlerinden biriside bu set ve bu setiçekilişimizde 1. olacak olan kişiye hediye edecekler..Sitedeki tüm ürünleri sizlerde göreceksiniz, ürünlerin fiyatlarıoldukça uygun, kalite konusundaysa hiç bir endişemiz yok çünküDalan markasını bilmeyen yok :)
Kampanya Katılım Koşulları
* http://www.dalanshop.com/ sitesini zayaret etmeniz ve sitedeki ürünlerdenen az bir tanesini tavsiye et butonuyla bir arkadaşınıza tavsiye etmeniz..* Blogunuzda veya facebook hesabınızda bu kampanyanın duyurusunu yapıp linkini buraya bırakacağınız yoruma eklemeniz..* Blogu olmayanlar facebook hesaplarından duyuru yapabilirler..* Son olarakta blogumu izlemeye almanız..
* Not: Kampanyamız 15 Nisan'da sona erecektir,tüm katılanlara bol şans diliyorum :)

Tarihi Kireçburnu Fırınından 7 Kişiye Hediye Paketi

Tarihi Kireçburnu Fırınından 7 Kişiye Hediye Paketi
Meşhur Tarihi Kireçburnu Fırınından ...4 Çeşit ürün çeşidinden oluşacak hediye pakedi sizleri bekliyor..Tam 7 Kişi Bu Güzel Tatların sahibi olucak..
Yapmanız Gereken..
Blogun izleyicisi olmanız..
Katıldığınıza dair yorum bırakmanız..
Sitenizde bu duyuruyu paylaşmanız ve linkide yorumunuza katmanız..
http://www.kirecburnufirini.com/Hakkimizda.htm sitesini ziyaret etmeniz..

7 Nisan 2010 Çarşamba

SARAH JESSICA PARKER COVET 50ml

Zaman hızla geçti ve bir de baktım ben 100. izleyicime hatta 110. izleyicime ulaşmışım!! Açıkçası izleyicilerimin bu kadar hızlı artmasını tahmin etmiyodum ve bu nedenle de hediye konusunda hazırlıksızdım. Yani benimki 100. izleyiciyi geçme hediyesi olacak :)
Hediyem: SARAH JESSICA PARKER COVET 50ml
Bu hediyeyi kazanmak için yapmanız gerekenler:
1. Tabiki blogumun izleyicisi olmanız ( gizli kullanıcılar için bir şey yapamıyorum malesef!)
2. Varsa kendi blogunuzda benim blogumla ve bu hediye kampanyası ile ilgili bir post yayınlamanız.
3. Yayınladığınız postun linkini ve kullandığınız parfümün/parfümlerin ismini içeren bir mesajı bu postun altına yorum olarak iliştirmeniz ( blogunuz yoksa sadece kullandığınız parfümler ve söylemek istediğiniz diğer her şey)
Yapacağım çekiliş sonucunda 50ml Sarah Jessica Parker Covet sizin olacak!! :)
Çekilişe katılım 1 Mayıs 2010 gecesi saat 24.00 a kadar devam edecek!
Şimdiden hepinize bol şans dilerim :)

5 Nisan 2010 Pazartesi

modayün ve yumakal.com işbirliği

Modayün Ve Yumakal.com'dan Tasarım İp,Pırıl İp ve Flash Özel İp ürünlerinden,her pakede özel tığ şiş setinden ve sürpriz hediyeler içeren paketlerden 3 Kişiye Sürpriz Paket Hediye..
1-Yapmanız gereken http://eniyimarka.blogspot.com/ blogumun İzleyicisi olmanız..
2-Blogunuzda arzu ederseniz hediye çekilişimi paylaşmanız.
3-http://www.modayunleri.com/index.asp sitesini ziyaret edip en beğendiğiniz ürünü bu postun altındaki yorum kısmına yazmanız..Ve Çekilişe katıldığınıza dair yorum bırakmanız..
Moda yün ayrıca örgü örmeyi seven ve başarılı olan bayanlarıda düşünmüş..Ürünlerinizi yakın zamanda açılacak yumakal.com sitesinden satmayı planlıyor..
Kampanya Bitiş Tarihi : 09 Nisan'dır..

2 kişiye 6 adet taşlı inici peçetelik

KAMPANYAMIZLA SİZLERLEYİZ..YİNE HARİKA BİR HEDİYE VE MARKA İLE GELDİK.....................................Güzel Bijuteri'den 2 Kişiye 6 Adet Taşlı Ve İncili Peçete Halkası..Yapmanız Gereken..Blogumun İzleyicisi Olmanız..Blogunuzda Kampanyamızdan bahsetmeniz ve katıldığınıza dair yorum yapmanız...Ve Facebook Grubuna Katılmanız..http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=14667300526&ref=tsHerkese Bol Şanslar.....................................................GÜZEY BİJUTERİ,1985 yılında M.Salih GÜZEY tarafından kurulmuştur. 1984’ te Bijuteri sektörüne giren M.Salih GÜZEY 1985 Eminönü Marputçular İş Merkezi’nde GÜZEY BİJUTERİ olarak hizmet vermeye başlamıştır.Kuruluşundan bu yana küpe, kolye, bilezik, yüzük,broş ve birçok çeşitteki saç tokalarının üretimi, ihracatı, ithalatı ve toptan satışını yapmaktadır.İmalatını mümkün olan en iyi kalitedeki ve güzellikteki ürünü elde etme çabasında olan atölyesindeki sanatkarlar ile gerçekleştirmektedir.GÜZEY BİJUTERİ, Uzakdoğu ülkelerinden ithalat ; yurtiçine yapılan satışların yanında da ürün çeşitliliği, kaliteli ve uygun fiyatlarıyla Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktadır.Ürün çeşitliliği, yeni ürünlerin takibi, ürün kalitesi, uygun fiyat ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkelerimizi ön planda tutmakla bu günlere gelmiş bulunuyoruz.Sürekli değişen ürün çeşitliliği, modayı takipteki hızı, kaliteli ürünü uygun fiyattan satmaktaki iddiası ve cazip çalışma şartları ile siz değerli müşterilerimizin önem verdiği güvenilir, sorumlu ve dürüst firma arzularına bir adres olabilmek için, her geçen gün kendini yenilemekte ve geliştirmektedir.İletişim Bilgileri : 0 212 513 64 56Adres : Marputçular İş Merkezi No:79-80 Eminönü - İstanbul